06 - 21 63 20 92 rie.gerritsen@gmail.com

W.c.d. country dancers

Over Ons

Rien 

Ik ben Rien Gerritsen, dansinstructeur en eigenaar van de club Warnsveldse Country Dancers, en getrouwd met Ellen. Samen met Linda verzorgen wij de danslessen voor de beginnende en gevorderde dansers.

Waarom ben ik gaan country dansen?
Ellen ging op een avond naar het Country Line dansen, ik vond dit maar niets. Ik weet nog dat ik tegen Ellen zei: “Wat ben jij nou aan doen’? Toen Ellen mij een keer vroeg om mee te gaan naar een lesavond heb ik dat maar gedaan. Toen ze met de les begonnen zag ik allemaal dansers, van jong tot oud, dansen met een grote brede glimlach. Ik dacht toen: “Dit kan niet verkeerd zijn” en zo groeide ook bij mij de liefde voor het Country Line Dansen.

De danslessen
Wij dansen iedere woensdagavond van 18.30 tot 22.00 uur in het Nutsgebouw in Warnsveld. Onze twee groepen bestaan uit beginners en gevorderde dansers. In een ontspannen sfeer maken onze mensen zich, op de dansvloer, de danspassen eigen. Gezelligheid staat bij ons voorop. Op onze lesavonden wordt dan ook heel wat afgelachen.

Onze  dansgroepen

De beginnersgroep
Bij voldoende deelnemers starten we in september met een nieuwe groep beginnende dansers. De lessen zijn op woensdagavond van 18.30 – 19.30 uur. Na afloop kan je gewoon blijven en kijken naar de gevorderde dansers. Je kan op elk moment instappen en mee dansen. Mocht de groep te klein zijn dan kunnen de gevorderde dansers gedeeltelijk mee dansen. De eerste proefles is altijd GRATIS, dus kom gerust eens langs.

De groep gevorderden
De gevorderde dansers hebben al de nodige ervaring en kennis van de danspassen. Deze groep danst van 19.30 tot 22.00 uur,  Tijdens de pauzes is er natuurlijk tijd voor een kopje koffie, thee of fris. Voor ons staan  gezelligheid & fun voorop. Wij zien graag dat de woensdagavond voor de dansers een avondje uit is en kunnen zeggen ‘het was weer een gezellig avond.’

Locatie & tijden
Je kan ons elke woensdagavond vinden in het Nutsgebouw, Breegraven 1 in Warnsveld.. De groep beginners gaan om 18.30 uur van start. Van 19.30 tot 22.00 uur is de dansvloer voor de groep gevorderden dansers. Iedereen die van country muziek houdt kan bij ons komen dansen. Leeftijd speelt geen rol. Je hebt geen speciale kleding nodig, mag wel natuurlijk Heb je interesse kom dan gerust eens een kijkje nemen of dans gewoon mee.

Informatie Demogroep

Met onze demogroep verzorgen wij verschillende optredens. Mocht je mee willen dansen dan vragen we van je dat je de dansen beheerst. Voor de demo nemen we de tijd om de dansen extra te oefenen.

Rien maakt tijdig bekend wanneer en waar er een demo plaats zal vinden. Je kunt je dan bij hem of Linda opgeven. Onze outfit is: een zwarte broek of rok en een witte blouse. (geen topje of T-shirt) Het dragen van een hoed en andere accessoires is leuk maar niet noodzakelijk.

Informatie kosten

De eerste dansavond is gratis. Ga je daarna verder dan betaal je € 5,00 per avond of voor het lidmaatschap € 15.00 per maand. Betalen gebeurt elke eerste woensdagavond van de maand. Tijdens de vakantiemaanden, juli en augustus, zijn er geen lessen en betaal je dus niet.

Opzegtermijn:
Het lidmaatschap gaat automatisch mee naar het volgend jaar, tenzij tijdig opzegging heeft plaatsgevonden. De opzegtermijn is 1 maand, voor elke eerste dag van de maand.

Wie zijn wij

Wij zijn een line dance club uit Zutphen e.o. In een ontspannen sfeer leer je bij ons dansen op country muziek.

Voor een avondje pure ontspanning zit je bij ons aan het juiste adres. Op woensdagavond van 18.30 tot 22.00.uur.

Country line dance is ontzettend leuk om te doen en is geschikt voor alle leeftijden. Er zijn mensen die het een ‘verslaving’ noemen.

Wij komen ook graag demo dansen op feestjes, braderijen enz.

Heb je nog een vraag?

Of wil je een afspraak maken?

Neem dan contact op met Rien via 06-21 63 20 92 of stuur een email.